Lieke Daems

Docent hobbyteam kleuterdans en showdance

Lieke werd geboren op 13 augustus 2004. Als kind kon ze niet stilzitten en heel snel werd duidelijk dat ze de dansmicroben in haar lichaam had. In 2008 zette Lieke haar eerste stapjes in de danswereld. Ze was niet te stoppen en heeft zowat in alle dansscholen in haar buurt gedanst. Op deze manier kwam ze in aanraking met verschillende dansstijlen zoals hiphop, modern, jazz, ballet en showdance. Haar grote droom was om op grote podia te mogen schitteren. In 2018 besloot ze om auditie te doen bij het showteam Are U Famous, én met succes! Intussen heeft Lieke als danseres heel wat fantastische ervaringen mogen opdoen. In 2023 behaalde Lieke haar Initiator bij Danssport Vlaanderen. Als dansdocent geeft ze met veel enthousiasme haar liefde en passie voor dans door aan de jongste
dansers.

Videoclips en grote podia

Lieke heeft mogen stralen op verschillende grote podia. Zo mocht ze al meerdere keren het beste van zichzelf geven in de Lotto Arena. In 2019 stond ze mee op het podium in Disneyland Parijs. In 2022 heeft ze deelgenomen aan de Barcelona Dance Awards, waar ze samen met het showteam meerdere schitterende prijzen heeft gewonnen. Bovendien kan je Lieke ook terugvinden in verscheidene videoclips zoals; Doe De Helikopter, Wanna Be You en We are walking on.

Artiesten

Lieke heeft mogen samenwerken met diverse gekende artiesten waaronder 2Fabiola, Eveline Cannoot,
Wim Soutaer, Jérémie Vrielynck, Louis Flion, Mylene & Rosanne, De Alpenzusjes, De 3 Tenoren, SLM, Maureen Vanherberghen, Rene Redley, Johan Veugelers, Lindsay, De Romeo’s, Jens Deltour, Pat B, VolTrack, Ronny Retro, De Bromeo’s, Snollebollekes en Frans Bauer.

Leave a Reply