VZW Are U Famous Maatschappelijke zetel & Danszalen : Nijverheidsstraat 30, 2570 Duffel Voorzitter : Kris De Jonghe +32 (0)477 04 54 84 areufamous@gmail.com

/Bram De Beul

> De eerste passen…

Bram zette zijn eerste danspassen bij Jac Delsing en danste lange tijd mee in zijn gezelschap "Pro Arte". Hij studeerde af aan de Katholieke universiteit in Leuven als master in de bewegingswetenschappen. Tijdens zijn studies ontdekte hij dat zijn passie toch meer bij het dansen lag en ging hij aan de slag als dansdocent.

> … en verder

Sindsdien danste Bram in verschillende danscompagnies: Choreonyx o.l.v Bruce Taylor in Parijs, Ballet actuel in Toulouse, Landestheater Linz in Oostenrijk (waar hij de rol van Mercutio in Romeo en Julia vertolkte en eveens de hoofdrol danste in de nieuwe operacreatie 'Spuren der Verirrten' van Philip Glass)....   Hij was ook te zien in verschillende opera’s in binnen en buitenland : Platée, Onegin, Les Troyens bij De Nederlandse Opera; Akhnaten bij de Vlaamse Opera; Peter Grimes bij De Vlaamse Opera, Deutsche oper, Opera Oviedo en English National Opera....   Hij stond ook op het podium in de musicals Dans Der Vampieren (Antwerpen), My Fair Lady (Oostenrijk) en Hello Dolly (Oostenrijk). In het meer commerciële circuit was Bram onder andere te zien in Circus Hurricane van Hans Klok en bij showballet Imperio aan boord van de MS Deutschland en MS Europa (waar hij ook als dance captain werkte).   Daarnaast is hij ook dikwijls actief in kleinere producties, events, theater, videoclips (Ded's it, BBC) en vele andere projecten.   Als choreograaf maakte Bram de choreografie voor verschillende operette's bij het Vlaams Muziek Theater (De Graaf van Luxemburg, In 't Witte Paard, De Lustige Weduwe, Op de Pur'pren Heide, De Lustige Boer). Hij begon bij het Vlaams Muziek theater ook te choreograferen voor concerten en gala’s en choreografeerde sindsdien verschillende operette concerten en gala’s. Van hieruit begon hij ook samen te werken met andere orkesten en zangers en choreografeerde hij verschillende projecten in binnen en buitenland.   In 2015 startte Bram zijn eigen "Vilja Duo" waarmee hij dans en luchtacrobatie brengt als gastartiest bij gala's, concerten, events, circusvoorstellingen,.... Vilja duo stond al op de planken in producties in België, Nederland, Duitsland en Oostenrijk.   In januari 2016 maakte Bram zijn debuut als regisseur met de operette "Viktoria en haar huzaar" (waarvoor hij tevens de choreografie maakte) voor het Vlaams Muziek Theater.
© 2018 • Website by Jef Smet
SHOWTEAM MET EEN DOEL MEMBER OF THE INTERNATIONAL DANCE COUNCIL CID
VZW Are U Famous, M.z. & Danszalen : Nijverheidsstraat 30 - 2570 Duffel © 2017 Webite by Jef Smet
Are u famous

/Bram De Beul

> De eerste passen…

Bram zette zijn eerste danspassen bij Jac Delsing  en danste lange tijd mee in zijn gezelschap "Pro Arte". Hij studeerde af aan de Katholieke universiteit in Leuven als master in de bewegingswetenschappen. Tijdens zijn studies ontdekte hij dat zijn passie toch meer bij het dansen lag en ging hij aan de slag als dansdocent.

> … en verder

Sindsdien danste Bram in verschillende danscompagnies: Choreonyx o.l.v Bruce Taylor in Parijs, Ballet actuel in Toulouse, Landestheater Linz in Oostenrijk (waar hij de rol van Mercutio in Romeo en Julia vertolkte en eveens de hoofdrol danste in de nieuwe operacreatie 'Spuren der Verirrten' van Philip Glass)....   Hij was ook te zien in verschillende opera’s in binnen en buitenland : Platée, Onegin, Les Troyens bij De Nederlandse Opera; Akhnaten bij de Vlaamse Opera; Peter Grimes bij De Vlaamse Opera, Deutsche oper, Opera Oviedo en English National Opera....   Hij stond ook op het podium in de musicals Dans Der Vampieren (Antwerpen), My Fair Lady  (Oostenrijk) en Hello Dolly (Oostenrijk). In het meer commerciële circuit was Bram onder andere te zien in Circus Hurricane van Hans Klok en bij showballet Imperio aan boord van de MS Deutschland en MS Europa (waar hij ook als dance captain werkte).   Daarnaast is hij ook dikwijls actief in kleinere producties, events, theater, videoclips (Ded's it, BBC) en vele andere projecten.   Als choreograaf maakte Bram de choreografie voor verschillende operette's bij het Vlaams Muziek Theater (De Graaf van Luxemburg, In 't Witte Paard, De Lustige Weduwe, Op de Pur'pren Heide, De Lustige Boer). Hij begon bij het Vlaams Muziek theater ook te choreograferen voor concerten en gala’s en choreografeerde sindsdien verschillende operette concerten en gala’s. Van hieruit begon hij ook samen te werken met andere orkesten en zangers en choreografeerde hij verschillende projecten in binnen en buitenland.   In 2015 startte Bram zijn eigen "Vilja Duo"  waarmee hij dans en luchtacrobatie brengt als gastartiest bij gala's, concerten, events, circusvoorstellingen,.... Vilja duo stond al op de planken in producties in België, Nederland, Duitsland en Oostenrijk.   In januari 2016 maakte Bram zijn debuut als  regisseur met de operette "Viktoria en haar huzaar" (waarvoor hij tevens de choreografie maakte) voor het Vlaams Muziek Theater.